«Λιοντάρια» και στο Πανθεσσαλικό
Εμφάνιση παρόμοια με αυτή στο AEL FC Arena θα κυνηγήσει ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο στόχος απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν η επιστροφή στις επιτυχίες. Επετεύχθη έστω και αν στο τέλος το ματς έγινε ντέρμπι. Ο Πανσερραϊκός, λοιπόν, καλείται να δώσει και συνέχεια και να παρουσιαστεί δυνατός σε μία πολύ δύσκολη αποστολή μακριά από το γήπεδό του και στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Τα «λιοντάρια» απέδειξαν και στο AEL FC Arena ότι μπορούν να πάρουν παντού αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουν την Τετάρτη (13/03) κόντρα στους Θεσσαλούς.
Ο τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Στεφανίδη και ρους τραυματίες Λουκινί, Μπανγκουρά. Αντίθετα, οι Τοντόροφ, Δ. Τριανταφύλλου αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται.
Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Μπίμπης, Τοντόροφ, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Παρασκευαΐδης, Τσαούσης, Τσούτσης, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας, Ρανιτς, Ντα Κόστα, Κόντος, Μίλιεβιτς, Γκουγκουλιάς, Γιαννόπουλος, Σερέκας.





