Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Περιμένουν Σάμι – Κόντο

Στον Πανσερραϊκό αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σάμι Μπανγκουρά και Αλέξανδρου Κόντου για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Επανομή.

Περιμένουν Σάμι – Κόντο
Ο Σάμι Μπανγκουρά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση στην Επανομή.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Μιχάλης Γρηγορίου, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή των Σάμι Μπανγκουρά και Αλέξανδρου Κόντου. Οι δύο ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο ματς με την Αναγέννηση στην Επανομή, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις επιστροφές, πάντως, υπάρχει το όνομα του Τοντόροφ που εξέτισε την ποινή του, ενώ είναι πιθανό να έχει στη διάθεση του και τον Σίμιτς που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Στεφανίδης θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από τα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Πανσερραϊκού δεν θα έχει στο πλευρό της οπαδούς για το ματς με την Αναγέννηση, τουλάχιστον εντός γηπέδου, αλλά ίσως ακολουθήσουν κάποιοι που θα παρακολουθήσουν το ματς από τα υψώματα που υπάρχουν γύρω.