Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Να το χαρούμε»

Χωρίς άγχος η Καβάλα θα παραταχθεί την Τετάρτη (16/01) απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Να το χαρούμε»

Πρώτος στόχος του ΑΟΚ δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να αγνοήσουν την παρουσία τους στους «16» του Κυπέλλου. Η πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ τους έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό και την Τετάρτη (16/01, 20:00) θα δοκιμαστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Καβάλας είναι: «Πάμε να το χαρούμε, να παίξουμε τη μπάλα μας και ό,τι γίνει», με τον τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο να προσανατολίζεται σε αλλαγές, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Ενσαλίβα, ο νεοαποκτηθείς Πάτο και, φυσικά, ο Μοκακέ, ο οποίος αγνοείται.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Κοτίτσας, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Παπαγερίδης, Γελαδάρης, Μαραγκός, Κάργας, Αναστασόπουλος, Ντος Σάντος, Πλιάγκας, Χλωρός, Μπρατσιάνι, Ν’ Ντιαγιέ, Πακάλτσης, Κούτεφ.