Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επιστροφή Τσαούση και Τριανταφύλλου

Δυναμικές επιστροφές στον Πανσερραϊκό ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό.

Επιστροφή Τσαούση και Τριανταφύλλου

Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Αντώνη Τσαούση να δηλώνει ετοιμοπόλεμος για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος δίνει το παρών ο Κώστας Τριανταφύλλου. Τιμωρημένος είναι ως γνωστόν ο Δημήτρης Ανάκογλου, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παρασκευαΐδης νιώθει κάποιες ενοχλήσεις αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ίωση ταλαιπωρεί τους Γιάννης Στεφανίδη και Ιορντάν Τοντόροφ και είναι αμφίβολοι. Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που κρίθηκε ανέτοιμος.

H αποστολή: Λουσινί, Κουτζαβασίλης, Παντελιάδης, Ράνιτς, Μπανγκουρά, Γιαννόπουλος, Καρασαλίδης, Παρασκευαΐδης, Κόντος, Μπριλάκης. Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Τσαούσης, Τοντόροφ, Ντα Κόστα και Στεφανίδης.

Στα μεταγραφικά, προτάθηκε για δανεισμό από τον ΠΑΟΚ ο 19χρονος Μαυροβούνιος στόπερ, Νεμάνια Καρτάλ, αλλά η περίπτωσή του βρίσκεται χαμηλά στη λίστα.