Πρόκριση με σούπερ Γκαραβέλη
Η Νίκη Βόλου απέκλεισε στα πέναλτι (3-1) τον Πανιώνιο και θα βρεθεί στη League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Θανάσης Γκαραβέλης ήταν ο ήρωας της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τον β’ προκριματικό του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τερματοφύλακας των Κυανόλευκων με δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι οδήγησε την ομάδα της Μαγνησίας στην επικράτηση με 3-1 και την πρόκριση στη League Phase.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο κεκλεισμένων των θυρών «Π. Μαγουλάς» και οι γηπεδούχοι χωρίς τον τραυματία Λουκίνα. Υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα από παρέμβαση του Σκαφίδα ο Μάντζης είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Το 0-0 οδήγησε το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου ο Γκαραβέλης με δύο αποκρούσεις χάρισε στην ομάδα του Στέλιου Μαλεζά την πρόκριση.
Η διαδικασία των πέναλτι:
Παμλίδης (Νίκη Βόλου): 1-0
Μάναλης (Πανιώνιος): 1-1
Αρίας (Νίκη Βόλου): 2-1
Μπαϊραμίδης (Πανιώνιος): Απόκρουση Γκαραβέλη
Πολέτο (Νίκη Βόλου): Απόκρουση Σκαφίδα
Φοκάμ (Πανιώνιος): Δοκάρι
Φερνάντεθ (Νίκη Βόλου): 3-1
Γκαντέλιο (Πανιώνιος): Απόκρουση Γκαραβέλη
Νίκη Βόλου – Πανιώνιος 3-1 πέν. (0-0 κ.δ.)
Δοκάρι: 45’+2′ Μάντζης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μαλεζάς): Γκαραβέλης, Αρίας, Μακρυγιάννης, Βαφέας, Πασαλίδης, Χάμοντ (20’ λ.τρ. Ομεονγκά), Έππας (82’ Σαλαμούρας), Ράιος (61’ Τσομπάνης), Παμλίδης, Τζίμας (61’ Πολέτο), Μάντζης (82’Φερνάντεθ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουάν Φεράντο): Σκαφίδας, Βενάρδος (66’ Γκαντέλιο), Αυλωνίτης, Ασλανίδης, Τσαντήλας (82’ Πρίφτη), Στούπης, Ντίας (58’ Χατζηστραβός), Πέττας (58’ Μπαΐνοβιτς), Μόρσεϊ (82’ Φόκαμ), Μπαϊραμίδης, Μάναλης.




