Σπουδαία κίνηση με Κολιμάτση
Ο Αστέρας AKTOR B απέκτησε τον 20χρονο μέσο, Χριστόφορο Κολιμάτση με μεταγραφή από την ΑΕΚ.
Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Αστέρας AKTOR και ενίσχυσε τη Β ομάδα με τον 20χρονο μέσο, Χριστόφορο Κολιμάτση. Ο νεαρός χαφ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χριστόφορο Κολιμάτση, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο Χριστόφορος Κολιμάτσης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 2006, αγωνίζεται ως μέσος και εντάσσεται στην Β’ Ομάδα του ASTERAS AKTOR. Έχει αγωνιστεί στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ, ενώ στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει 15 συμμετοχές και δύο ασίστ με την ΑΕΚ Β’ και στην περσινή σεζόν 11 συμμετοχές με τρία γκολ στην Ελλάς Σύρου. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ19 της Ελλάδας.
Καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».


