Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Απόλλων με «ρεζέρβες»

Με επτά βασικούς απόντες θα μεταβεί αυθημερόν στο Ηράκλειο ο Απόλλων για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Απόλλων με «ρεζέρβες»

Νέο πρόσωπο θα παρουσιάσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (28/11). Η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν στο Ηράκλειο, ενώ εκτός αυτού ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης απέκλεισε από την αποστολή επτά βασικούς και αυτό γιατί προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, δεν θα ταξιδέψουν στην Κρήτη οι Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Διαμάντης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης, Καραμαλίκης και Τσιλιγκίρης. Απών και ο νεαρός Βαλαώρας που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (27/11). 

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτταρά, Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλη, Χιντζίδη, Ιασωνίδη, Κύργια, Καμαρά, Λεοντίου, Ντουτσαρίδη, Διαμαντίδη, Μανιά, Δημογιάννη, Κορώνη, Αντωνόπουλο, Καραχάλιο, Τομαρά, Παπαδιώτη. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης (29/11).

Βοσνιάδης: «Ανταγωνιστικοί»

Σχετικά με το ματς απέναντι στον ΟΦΗ ο Βοσνιάδης σχολίασε: «Είναι ένα ματς Κυπέλλου, στο οποίο θα ξεκουράσουμε παίκτες καθώς το πρόγραμμά μας είναι αρκετά φορτωμένο. Ο συγκεκριμένος αγώνας μας επιτρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που μέχρι τώρα έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας. Βέβαια είναι σημαντικό, με όποια μορφή και αν παραταχθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα τα παιδιά που θα παίξουν να αποκτήσουν κάποιο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό ματς, να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».