Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Θέλω νίκη με Καβάλα»

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Δημήτρης Παππουτσάκης έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με την Καβάλα.

«Θέλω νίκη με Καβάλα»

Ο Παπουτσάκης βρέθηκε την Παρασκευή (09/11) στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» και μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους, την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει νίκη απέναντι στην Καβάλα την Κυριακή (11/11).

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία μας και προσπάθειά σας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς, συνεχίζουμε την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις. Σας πιστεύω όλους και με θέληση και προσπάθεια θα φτάσουμε στο στόχο μας. Θέλω να τα δώσετε όλα στο παιχνίδι με την Καβάλα και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Ο Μηνάς Πίτσος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σέικ Γκαντιάγκα και θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς.