Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Διά χειρός… Αθανασίου

Με τρεις αποκρούσεις πέναλτι ο τερματοφύλακας, Θανάσης Αθανασίου χάρισε την πρόκριση στον Απόλλωνα απέναντι στην Κόρινθο (4-3).

Διά χειρός… Αθανασίου

Το ματς της Πέμπτης (25/10) με την Κόρινθο έκρυβε κινδύνους για τον Απόλλωνα και αυτό το γνώριζαν στην «Εαφρά Ταξιαρχία». Μάλιστα, μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Φίλη. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως όλες οι συγκινήσεις ήρθαν μετά τη συμπλήρωση 90 λεπτών.

Συγκεκριμένα, στο 108, ο Χιντζίδης σέντραρε από αριστερά, ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά – πάσα και ο Διαμάντης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα έπαιρνε τη νίκη – πρόκριση, στο 119′ ήρθε το 1-1! Ο Φίλης εκτέλεσε φάουλ και ο ανενόχλητος Φελίπε με κεφαλιά πήγε το ματς στα πέναλτι.

Στην έξτρα διαδικασία, όμως ο Θανάσης Αθανασιου με τρεις αποκρούσεις χάρισε το εισιτήριο στους «κυανόλευκους», εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Τα πέναλτι:

1o πέναλτι: Δεληζήσης (Απόλλων) 0-1
1ο πέναλτι: Μακρής (Κόρινθος): Απόκρουση Αθανασίου!
2ο πέναλτι: Κωνσταντίνου (Απόλλων): 0-2
2ο πέναλτι: Παπαευθυμίου (Κόρινθος): Απόκρουση Αθανασίου!
3ο πέναλτι: Διαμαντίδης (Απόλλων): Απόκρουση Μέλκα!
3ο πέναλτι: Φελίπε (Κόρινθος): 1-2
4ο πέναλτι: Χινζίδης (Απόλλων): Απόκρουση Μέλκα!
4ο πέναλτι: Νικολόπουλος (Κόρινθος): 2-2
5ο πέναλι: Ιασωνίδης (Απόλλων): 2-3
5ο πέναλτι: Φίλης (Κόρινθος): 3-3
6ο πέναλτι: Κρουσταλέλης (Απόλλων): 3-4
6ο πέναλτι Ματεντζίδης (Κόρινθος): Απόκρουση Αθανασίου!

KΟΡΙΝΘΟΣ: Μέλκας, Ντερτιλής, Φίλης, Ματεντζίδης, Παπαευθυμίου, Φελίπε, Πεχλιβανόπουλος, Τσουβαλτζίδης, Κατσίκης Π. (75′ Λίνο), Κάλφας (60′ λ.τρ. Κάλφας), Σαμπάνης (100′ Μακρής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Ντουτσαρίδης, Καμαρά, Τομαράς (61′ Διαμαντίδης), Δεληζήσης, Διαμάντης (117′ Κρουσταλέλης), Μανιάς (73′ Κορώνης).

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ