Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Χωρίς Ογκουνσότο για το «τρίποντο»

Με τρεις απουσίες και μία επιστροφή θα ταξιδέψει στη Δράμα η Αναγέννηση Επανομής.

Χωρίς Ογκουνσότο για το «τρίποντο»

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πάτρικ Ογκουνσότο στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς της Αναγέννησης Επανομής στη Δράμα με την τοπική Δόξα. Ο Νιγηριανός θα συμπεριληφθεί στην 20αδα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα προστατευθεί ενόψει Γιαννιτσών. Η αποστολή των «πρασίνων» δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, λόγω των απουσιών των Αναστασίου και Ναστόσκι, οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμό.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σπύρος Μπαξεβάνος, υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Μπαλασά, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες θα προσπαθήσουν να πετύχουν το πρώτο «διπλό» της περιόδου.

Την 20άδα απαρτίζουν οι: Τοπαλίδης, Μαλαμής, Τέλλος, Μωυσίδης, Παπατζίκος, Φωτιάς, Τζανδάρης, Κουκουλέκης, Δραγανίδης, Κουλίδης, Τσερκέζος, Κυζιρίδης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος, Ταχμαζίδης, Νταντάμης, Λαμπερνάκης, Σαμουηλίδης, Μεϊντής και Ογκουνσότο. Δύο παίκτες θα αποκλειστούν πριν τη σέντρα.