Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Σίφουνας ΠΑΣ με σούπερ Λώλη

Ο Αλέξανδρος Λώλης με τρεις ασίστ και ένα γκολ οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ευρεία (4-2) νίκη στην Καβάλα.

Σίφουνας ΠΑΣ με σούπερ Λώλη

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή (10/11) στην Καβάλα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και επανέφερε τη διαφορά από την ΑΕΛ στους 6 βαθμούς, διασύροντας με 4-2 τον απογοητευτικό ΑΟΚ. Οι Αργοναύτες κοντεύουν να κλείσουν έναν γύρο χωρίς νίκη, έχουν μακράν τη χειρότερη άμυνα και με αυτό το πρόσωπο δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα τον Αλέξανδρο Λώλη και ο 22χρονος εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 3 ασίστ και ένα γκολ! Μόλις στο 5′ από πάσα του Πάνου ο Λώλης τροφοδότησε τον Νικολιά και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 16′ δημιούργησε το 0-2 με πάσα στον Στσέποβιτς, ο οποίος δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Αστρά.

Η Καβάλα μείωσε στο 40′. Από σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πήγε στον Σπανουδάκη και αυτός με τη βοήθεια της κόντρας στον Τζίνο έκανε το 1-2. Οι όποιες ελπίδες για αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ίτσιος έκανε πολύ κακό κοντρόλ εντός περιοχής και ο Λώλης που έκλεψε, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Το 1-4 έγινε στο 62′. Ο Χάινριχ έβγαλε κάθετη στον Λώλη, αυτός «έσπασε» για τον Νικολιά και ο τελευταίος με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Καβάλα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-4 στο 90’+2′ με σουτ του Παπαδόπουλου, με το τελευταίο σφύριγμα να συνοδεύεται από έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-4
Σκόρερ: 40′ σουτ Σπανουδάκης, 90’+2′ Παπαδόπουλος – 5′, 62′ σουτ Νικολιάς, 16′ σουτ Στσέποβιτς, 45’+1′ σουτ Λώλης

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Αστράς, Δαλιανόπουλος (46′ Δημητριάδης), Πάσαγκιτς, Τσαμούρης, Ίτσιος (55′ λ.τρ. Π. Δερμιτζάκης), Λέλεκας, Μέτσε, Σπανουδάκης (70′ Κέρθι), Μάντιτς (55′ Αντ. Δερμιτζάκης), Γκέκας (46′ Κατσούρρι), Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αριέλ Γκαλεάνο): Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Νικολιάς (84′ Κύρκος), Τζίνο (84′ Μίνα), Πάνος, Χάινριχ (73′ Μπεγκάλα), Στσέποβιτς (37′ λ.τρ. Λέο), Λώλης (73′ Αθανασίου).

Διαιτητής: Μπουρουζίκας (Λάρισας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τζιώτζιος (Θράκης)