«Πρώτη νίκη με Αιγάλεω»
Οι πρώτες δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Χανίων.
Την πρώτη του προπόνηση με τα Χανιά έκανε την Πέμπτη (17/10) στη Μοναχή Ελιά ο νέος τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Τον παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουλουπάκης, ακολούθως ο 51 ετών τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Αιγάλεω. Αναλυτικά ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στα Χανιά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Δεν είναι χρόνος για να πούμε πάρα πολλά, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται στα μέσα του πρώτου γύρου. Η ομάδα έχει μείνει λίγο πίσω. Το φετινό πρωτάθλημα είναι «κοντό», οπότε πολύ γρήγορα θα πρέπει να ανακάμψουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε μακροπρόθεσμα, αλλά στα πιο κοντινά παιχνίδια.
Προέχει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αιγάλεω και να κάνουμε την πρώτη μας νίκη, ώστε στο τέλος του πρώτου γύρου να δούμε πού έχουμε φτάσει. Τότε θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε περισσότερα πράγματα. Να έχουμε καλή συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό, πιστεύουμε στους παίκτες μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».


