«Φεύγει ως φίλος ο Σπανός»
Τα Χανιά ανακοίνωσαν τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό.
Την αποδοχή της παραίτησης του Δημήτρη Σπανού ανακοίνωσαν τα Χανιά την Τετάρτη (16/10). Όπως ανέφεραν: «Στο διάστημα των σχεδόν τεσσάρων μηνών στην ομάδα μας, εργάστηκε με ήθος, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια και φεύγει από τα Χανιά ως φίλος». Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλλε και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Στο διάστημα των σχεδόν τεσσάρων μηνών στην ομάδα μας, εργάστηκε με ήθος, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια και φεύγει από τα Χανιά ως φίλος.
Επίσης, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Στέφανο Κρεμέζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, καθώς και τον αναλυτή, Κώστα Τσαμανδούρα. Ευχαριστούμε τον κ. Σπανό και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν και τους ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους».


