Πόντο στο 94′ ο Διαγόρας
Ο Διαγόρας Ρόδου απέσπασε 1-1 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» απέναντι στο Αιγάλεω.
Αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία βρισκόταν ως το 93′ του αγώνα με τον Διαγόρα το Αιγάλεω. Το Σίτι στην επιστροφή του έπειτα από 4 μήνες στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ήταν μπροστά στο σκορ από το 59′, όμως στα τελευταία λεπτά έδωσε χώρο στους Κυανέρυθρους και το «πλήρωσε». Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Με το αποτέλεσμα αυτό το Σίτι βρέθηκε στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκοναι έναν πόντο πίσω.
Το γκολ των Κυανόλευκων σημείωσε στο 59′ ο Μπουλλάρι με προβολή έπειτα από γέμισμα του Μίσκου. Ο Διαγόρας είχε μια διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Μανιά στο 79′. Τελικά στο 90’+4′ από πάσα του Βολάκη ο Παπατόλιος έκανε το 1-1 και έφερε τους Κυανέρυθρους στο +4 από την τελευταία τριάδα.
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-1
Σκόρερ: 59′ σουτ Μπουλλάρι – 90’+4′ σουτ Παπατόλιος
ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Παυλάκης, Γαρουφαλιάς (56′ Κωνσταντακόπουλος), Μπάμπης (81′ Μίκο), Σταμένκοβιτς (56′ Μίσκου), Νταβιώτης (46′ Βάρκας), Ναζίμ (56′ Ραμίρεζ), Μπουλλάρι.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικόλης, Δημητρίου (81′ Δημόπουλος), Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας (68′ Βολάκης), Τσιαντούλας (81′ Λούκιτς), Αντεσίνα (81′ Ταχματζίδης), Λεσάι (87′ Τσάβος), Μανιάς.
Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Φίλος (Βοιωτίας)


