Αλλαγές ο Τζαναβάρας
Επιστροφές στον Βύζαντα Μεγάρων για το παιχνίδι της Τετάρτης (03/10) με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ήττα (3-1) από την Αναγέννηση Γιαννιτσών αποτελεί παρελθόν για τον Βύζαντα Μεγάρων και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναγνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, όμως απέναντι σε ένα από τα φαβορί περιμένουν ότι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής θα είναι ο πρώτος επίσημος για τον Βύζαντα Μεγάρων στο Εθνικό Στάδιο της πόλης.
Οι Βενεζουελάνοι Βίτο, Κάστρο δεν συμπεριλαμβάνονται στις απουσίες, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όμως από την άλλη πλευρά ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας μπορεί να υπολογίζει στους Πουρή, Γκεμίση, Χαρτσιά και Διαμαντόπουλο. Η αποστολή θα ανακοινωθεί ανήμερα της αναμέτρησης.


