Υποβιβάστηκε ο Θεσπρωτός
Η ήττα (1-0) από τη Νίκη Βόλου και το αποτέλεσμα στην Ευκαρπία έφεραν τον μαθηματικό υποβιβασμό για την ομάδα της Ηγουμενίτσας.
Στη Γ’ Εθνική και μαθηματικά οδηγείται ο Θεσπρωτός. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας ηττήθηκε την Παρασκευή (19/05) από τη Νίκη Βόλου 1-0 και υποβιβάστηκε, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τον Μακεδονικό τον οποίο θα φτάσει μόνο αν κάνει το απόλυτο και οι Πράσινοι δεν πάρουν πόντο.
Η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε στο γκολ με σουτ του Κάσσου στο 64′. Χαμένο πέναλτι είχε ο Τσουκαλάς τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Θεσπρωτός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λύγκα.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-1
Σκόρερ: 64′ σουτ Κάσσος
Χαμ. πέν.: 68′ Τσουκαλάς
Κόκκινη: 90’+1′ Λύγκας
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος (72′ Δημήτρουλας), Ντόντης, Ρούσης (37′ Ρίζος), Τρομπούκης, Λύγκας, Οικονομίκος, Πανταζέλος, Καραμποΐκης (46′ Κωνσταντίνου), Μπίκας (58′ Σάνι), Φάκκης (58′ Μίγγος).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Τοπαλίδης (59′ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς (59′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (81′ Ολαϊζόλα), Μιράντα (87′ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (87′ Σιαφά).
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Τσικλητάρη (Πιερίας), Μανασής (Τρικάλων)





