Ανατροπή σε 3 λεπτά
Η Κηφισιά νίκησε 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και πάει στο ντέρμπι με την Athens Kallithea, έχοντας διαφορά 7 βαθμών και παιχνίδι περισσότερο.
Χαμηλό εμπόδιο κλήθηκε να ξεπεράσει την Πέμπτη (06/04) η Κηφισιά, οπότε δόθηκε η ευκαιρία στον Γιώργο Πετράκη να κάνει αρκετές αλλαγές στο «Γ. Καμάρας». Ο ΠΑΟ Ρουφ όντας υποβιβασμένος έπαιξε χωρίς άγχος, προηγήθηκε, αλλά η πρωτοπόρος έκανε την ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά και επικράτησε 4-1.
Στο 17′ ο Φράγκος από πάσα του Βενάρδου άνοιξε το σκορ με πλασέ, όμως στο 22′ από γύρισμα του Παναγιώτου ο Πέιος με πλασέ σε ρυθμό προπόνησης ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αντερέγκεν να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ανατροπή.
Η Κηφισιά έχασε ευκαιρία για το 3-1 στο 33′ όταν ο Τσόγκας απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι (στην παράβαση υπέπεσε ο ίδιος) του Τετέι και έσωσε την εστία στην επαναφορά στο σουτ του Τετέι. Το 3-1 έκανε στο 88′ ο Κουιρουκίδης με σουτ και στις καθυστερήσεις ο Γκίνη με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Τη Μεγάλη Δευτέρα η ομάδα των βορείων προαστίων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Athens Kallithea και έχει απόσταση 7 πόντων, αλλά και παιχνίδι περισσότερο.
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 4-1
Σκόρερ: 22′ σουτ Πέιος, 25′ σουτ Αντερέγκεν, 88′ σουτ Κουιρουκίδης, 90’+4′ σουτ Γκίνη – 17′ σουτ Φράγκος
Χαμ. πέν.: 33′ Τετέι
Δοκάρι: 88′ Πρίτσας
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Μαζουλουξής, Βαφέας (46′ λ.τρ. Στ. Ποζατζίδης), Σωτηράκος, Παναγιώτου, Πέιος, Παπασάββας (61′ Γκίνη), Παυλάκης, Νοικοκυράκης (76′ Πρίτσας), Τετέι (66′ Καλλέργης), Αντερέγκεν (82′ Κουιρουκίδης).
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Τσόγκας, Σμπώκος, Λαμπρίδης (73′ Μπαϊράμι), Ντανκέ, Κατσούλης (66′ Τασιούλης), Ζαχαρός, Μαρινάκης (53′ Χατζηλάμπρος), Δούμας, Βενάρδος (53′ Ζούνης), Νιτσάκης, Φράγκος (53′ Κυριαζής).
Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθήνας), Μάτσας (Ηρακλείου)


