Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ισοπαλία τριών ημιχρόνων

ΠΟΤ Ηρακλής και Νίκη Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Καυτανζόγλειο.

Ισοπαλία τριών ημιχρόνων

Φιλικό παιχνίδι διάρκειας τριών 40λεπτων έδωσαν το Σάββατο (25/02) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο ΠΟΤ Ηρακλής και η Νίκη Βόλου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Πατράλη και η Νίκη ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Κάσσου.

Ο Τζιώρας στις αρχές του τρίτου 40λεπτου έκανε το 1-2 και 20 λεπτά αργότερα ο Άλβαρεζ διαμόρφωσε το 2-2 με το πρώτο του γκολ με τα κυανόλευκα.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Βιτλής, Παπαστεριανός, Κωστούλας, Σίλβα, Τομάς, Πανάγου, Πατράλης, Κούστα, Τότσκα, Άλεξιτς. Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Μακρής, Δοϊρανλής, Δόρης, Άλβαρεζ, Μιστκόφσκι, Μπαλικτσής, Σγουρής, Σενγκιέργκης, Σιούτας, Χειρίτραντα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Γαβρηλίδης, Παναγιωτίδης, Σιαφά,Κρητικός, Ολαϊζόλα. Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Ροχάνο, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Κριμιτζάς, Δεληζήσης, Λογαράς, Τοπαλίδης, Τζιώρας, Μέτσε, Μιράντα.