Τυπική διαδικασία η ρεβάνς
Η Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρώτη της παρουσία στους «8» του Κυπέλλου ηττήθηκε 4-0 από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Στους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της, σταματά τη φετινή της πορεία στον θεσμό η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν 4-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Καρδίτσα αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Οι Πράσινοι σημείωσαν καρέ τερμάτων μέσα σε 36 λεπτά στο πρώτο 45λεπτο και τσέκαραν ήδη το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η ΑΣΑ για να φτάσει ως εδώ πέρασε τη Βέροια στην παράταση τους Αλμωπό, Καλλιθέα στα πέναλτι και τον ΑΟΑΝ με δύο νίκες (1-0, 5-0).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0
Σκόρερ: 6′ σουτ, 20′ σουτ Βιτάλ, 32′ σουτ Αϊτόρ, 42′ σουτ Καρλίτος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62′ Λουντκβιστ, Αϊτόρ (76′ Σάντσες), Βιτάλ (46′ Παλάσιος), Καρλίτος (67′ Ιωαννίδης).
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρουμάνος (69′ Πολίτης), Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Πλέγας, Βιδάλ (46′ Μπάλλας), Μπραμπίγια (46′ Καρανίκας), Μπενγκόα (69′ Ξέρρας), Γκίνη, Μάνιος (46′ Λαρέα).
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου), ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)





