Πεντάρα με ανατροπή ο Ιωνικός
Ο Ιωνικός νίκησε 3-5 τον Διαγόρα και μια αγωνιστική πριν από το τέλος είναι δεύτερος στην ισοβαθμία.
Ο Ιωνικός βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 4η αγωνιστική των play off της Super League 2 και το τέλος του αγώνα τον βρήκε να έχει σημειώσει πέντε γκολ και να νικά με 5-3! Σε συνδυασμό με το 3-0 του Λεβαδειακού επί των Χανίων, ο Ιωνικός είναι δεύτερος στην ισοβαθμία λόγω χειρότερης άμυνας.
[adweb]ads-after-first-paragraph[/adweb]
Ο Διαγόρας αιφνιδίασε τον Ιωνικό και σημείωσε δύο γκολ μετά από 13 λεπτά αγώνα. Στο 11′ ο Σμυρλής έκανε το 0-1 με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά μετά ο Αθανασίου με πέναλτι έγραψε το 0-2.
Στο 16′ ο Κύργιας μείωσε σε 1-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 29′ ο Μάναλης είχε δοκάρι με κεφαλιά. Το 2-2 έγινε στο 41′ με πλασέ του Νιάσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νίκαιας βρήκε και τρίτο γκολ. Ήταν στο 45’+1′ όταν το σουτ του Ρόλε μέσα από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα (2-3).
[adweb]ads-after-third-paragraph[/adweb]
Στο 52′ ο Ρόλε με εξαιρετική κάθετη πάσα, αλλά και με πολύ κακή άμυνα εκ μέρους των γηπεδούχων βρήκε τον αφύλαχτο Κάστρο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-4. Η ομάδα της Ρόδου ξαναμπήκε στο ματς στο 60′. Ένα λεπτό νωρίτερα ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κύργια στον Κωστούλα. Ο Μπαστακός νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά ο Νάτσης που πήρε το ριμπάουντ έγραψε το 3-4. Στο 69′ ο Κουιρουκίδης από πάσα του Ρόλε έκανε το 3-5 με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι και το 3-5 έμεινε μέχρι τέλους.
ΣΚΟΡΕΡ: 11′ Σμυρλής, 13′ πέν. Αθανασίου, 60′ Νάτσης – 16′ Κύργιας, 41′ Νιάσε, , 45’+1′ Ρόλε, 52′ Κάστρο, 69′ Κουιρουκίδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Σανδραβέλης (54′ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Ρουγκάλας, Αθανασίου, Μανωλάκης (46′ Νάτσης), Τσιαντούλας, Μασούρας (43′ Κάκκο), Σμυρλής (74′ Χότζα), Μπαστακός.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Νιάσε (58′ Κουιρουκίδης), Μουμίν (74′ Πογοσιάν), Μάναλης, Ρόλε, Κάστρο (66′ Σινγκ).
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)




