«Μόνο το χειροκρότημα»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου υποστήριξε ότι η στήριξη των οπαδών δεν πληρώνεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.

Για παθιασμένους και ψυχωμένους ποδοσφαιριστές έκανε λόγο ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά τη νίκη (3-2) του ΑΟ Χανιά κόντρα στον Αιγινιακό. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας ανέφερε:

«Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι όπως κάνω κάθε φορά, διότι η προσπάθεια και το αποτέλεσμα μιλάνε από μόνα τους. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι τα παιχνίδια κερδίζονται από ψυχωμένους και παθιασμένους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος που εργάζομαι στην ομάδα των Χανίων και οι πρωταγωνιστές μου αν μη τι άλλο κάνουν πάρα πολύ καλά το ρόλο τους.

Είμαι στην ομάδα γύρω στις 20 μέρες, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτό που θέλω να επισημάνω στους φιλάθλους των Χανίων είναι ότι εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να γίνουμε εκατομμυριούχοι, για να βγάλουμε λεφτά από την ομάδα, αλλά η μόνη ανταμοιβή που θα μας ικανοποιήσει να είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου ζητάμε το ζεστό χειροκρότημα. Αυτό δεν πληρώνεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, οπότε θέλω να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα και με το ζεστό τους χειροκρότημα να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Μονάχα έτσι η ομάδα των Χανίων θα έχει παρόν και μέλλον».

Για το αν η αναβολή του ματς στην Καρδίτσα έκανε καλό στον ΑΟΧ:

«Εκανε καλό, αλλά σίγουρα δεν είχαμε τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλω να έχει η ομάδα. Εφόσον όμως πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι όλα καλά».

Για το τι υπολείπεται στο μεταγραφικό τομέα:

«Αλλες 2 με 3 προσθήκες. Ενας αμυντικός χαφ, ένας μεσοεπιθετικός και ένας στόπερ».

Για το δικό του 2 στα 2 στον ΑΟΧ και για την πρώτη εντός έδρας νίκη:

«Αυτό οφείλεται στην ψυχική σύνθεση των παικτών. Είδαν ότι γίνεται καλή δουλειά και ανέβηκαν ψυχολογικά και αν μη τι άλλο μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα επί του Πανθρακικού, η ψυχολογία της ομάδας ανεβαίνει. Κοιτάζουμε μπροστά και ειδικότερα το επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό που είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θέλουμε να έρθει ο κόσμος να το χαρεί».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep