Ευχαριστεί για τις ενημερότητες

Ο ΑΟΧ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και ευχαρίστησε τον δήμο Χανίων για τη βοήθεια

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο ΑΟ Χανιά κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, συμπληρώνοντας τον φάκελό του στην ΕΕΑ, προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων για τις ενέργειες που έκανε, καθώς και τους χορηγούς της που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια. Παράλληλα, κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στον ΑΟΧ, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγώνα δρόμου έκανε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, προκειμένου να εξασφαλίσει για την Ε.Ε.Α, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Προς τούτο, η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Βάμβουκα και τους αντιδημάρχους κυρίους Βλαχάκη, Κουκλάκη, για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν την ύστατη στιγμή και απέδειξαν, ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Α.Ο. Χανιά.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Τις εταιρείες ΑΝΕΚ, ΙΝΚΑ, SAMARIAS, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ, ΘΥΜΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας των Χανίων, κάνει έκκληση στους υγιείς φιλάθλους του Α.Ο.Χ, να ενισχύσουν οικονομικά τη μεγάλη τους αγάπη, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, στα οποία, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες κυπέλλου, απέναντι σε Ολυμπιακό και Πλατάνια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep