Διπλή ενίσχυση για ΑΟΧ

Οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ούγκο Μασάδο και του Ανδρέα Ηρακλή

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στα Χανιά, όπως σας είχε ενημερώσει το flnews.gr, οι Ούγκο Μασάδο και Ανδρέας Ηρακλής υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με τον ΑΟΧ. Η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση των δυο από τους τέσσερις παίκτες που έφτασαν στην πόλη (οι άλλοι δυο είναι οι Μπριλάκης, Τσούτσης).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Hugo Miguel Alves Machado. Είναι γεννημένος 4/7/1982 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Sporting U19, Sp. Lissabon B, Sport. Lissabon, Estrela Amadora, Barreirense, Απόλλων Λεμεσσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άλκη Λάρνακας, Standard Sumqayit, Naval, Zob Ahan, Sanat Naft FC, Churchill Broth, Καλλιθέα.

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ηρακλή. Είναι γεννημένος 16/5/1989 είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αία Ταύρου, Πανιώνιο, Κορωπί, Καλλιθέα, Άρη και Απόλλων Σμύρνης».

Last modified onΤρίτη, 11 Αύγουστος 2015 04:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep