«Ομάδα με κατάθλιψη»!

Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να μείνει στα Τρίκαλα.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο της παραίτησης από τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Μακεδόνας προπονητής τόνισε ότι πρώτη φορά συναντά κάτι τέτοιο στην ποδοσφαιρική του ζωή και χαρακτήρισε τους «κυανέρυθρους» ομάδα με κατάθλιψη! Αναλυτικά είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιγιαλείου, κέρδισε δίκαια. Αποδεικνύεται ότι πολλές φορές τις ομάδες δεν τις κάνουν τα ονόματα. Πρέπει να έχεις και την καρδιά και τη διάθεση για να κερδίσεις παιχνίδια. Με τις φανέλες και τα ονόματα δεν γίνεται μόνο. Είναι κάτι που το έχουμε σαν πρόβλημα εμείς. Δυστυχώς είμαστε μια ομάδα που η εικόνα της παρουσιάζει μία ομάδα που έχει κατάθλιψη. Είναι από τις πρώτες φορές που το συναντώ στη ζωή μου την ποδοσφαιρική.

Έχουμε περάσει δύσκολες μέρες στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μια από τις πιο δύσκολες μέρες για μένα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η ομάδα πρέπει να πατήσει στον πάτο και να ξεκινήσει να πάρει αποτελέσματα. Μία ομάδα, η οποία στην πρώτη φάση δέχεται τέρμα, φεύγει όλο το πλάνο με τη μία και μετά δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Απλές φάσεις δεν μπορούμε να τις κάνουμε συνεργασίες, δίνουμε μόνοι μας τη μπάλα στον αντίπαλο, γι' αυτό λέω ότι είμαστε μια ομάδα σε κατάθλιψη. Αν δεν βρεθεί λύση σε αυτό θα υπάρξει πρόβλημα και δεν πρέπει κανείς να είναι ήσυχος.

Σίγουρα θα μιλήσω με τη διοίκηση. Ήρθα με μεγάλα όνειρα στα Τρίκαλα. Πίστευα πολύ στο ρόστερ, στον κόσμο, στην ομάδα, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα θέμα για να δούμε πού θα πάει η συνέχεια αυτής της ομάδας ή θα πάει ο καθένας σπίτι του. Το σίγουρο είναι ότι ό,τι έχουμε χτίσει με μεγάλο κόπο στην καριέρα μας δεν μπορεί να χαθεί σε ένα μήνα.

Επειδή δεν είμαι συνηθισμένος να χάνω αποτελέσματα και να έχω το κεφάλι κάτω και να κοιτάω την επόμενη μέρα σίγουρα θα μιλήσω με τη διοίκηση. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τρόπο να μη χάνονται παιχνίδια τύπου Καλλιθέας που είμαστε καλοί και μέσα σε ένα πεντάλεπτο βρισκόμαστε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα, παιχνίδια που στην πρώτη στραβή είναι σα να κλείνουν τα φώτα και χάνουμε τον δρόμο μας. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε πιο πολύ συσπείρωση θέλουμε και κουράγια και από εκεί και μετά έχουμε την εμπειρία για να ισορροπήσουμε την ομάδα.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα γύρω γύρω. Επηρεάζουν την ομάδα. Σίγουρα ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να βρεις τη δύναμη για να έχεις και τη συνέχεια στα δύσκολα. Όλα αυτά που υπάρχουν στο κεφάλι μας θα συζητηθούν με τη διοίκηση και θα δούμε την επόμενη μέρα, τη δική μας και της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Σπανό που έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία με τον Παναιγιάλειο. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και εύχομαι τα καλύτερα. Από εμάς συγγνώμη από όσους ασχολούνται, στον κόσμο κυρίως και στους ανθρώπους της ομάδας των Τρικάλων. Δεν μπορώ να είμαι στον πάγκο μιας ομάδας που δεν αντιδράει. Έχω μάθει αλλιώς στη ζωή μου. Χωρίς να υποτιμώ κανέναν αντίπαλο και καμία ομάδα, δεν μπορεί μια ομάδα με τέτοιο ρόστερ να εμφανίζει αυτό το πρόσωπο. Κάποια πράγματα έχουν γίνει για να δείχνει αυτή η ομάδα αυτή τη φυσιογνωμία. Θέλει δύναμη, κουράγια και ανθρώπους να σταθούν δίπλα της, να την αγκαλιάσουν και να την ξεκολλήσουν από τη δύσκολη θέση. Πρέπει να μιλήσουμε, να δούμε αν υπάρχει συμφωνία σε αυτά που θα πούμε για την επόμενη μέρα, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος.

Για τον Μαρουκάκη:

«Έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και μένουμε εκεί. Σε πολύ λίγο πιστεύω ότι θα είναι κοντά στη ομάδα».

Για την έως τώρα πορεία:

«Κανείς προπονητής που βρίσκει την ομάδα του στη 12η θέση, όσο εμπιστοσύνη να έχεις στη δουλειά του και στην ομάδα που έχει, σας λέω ξεκάθαρα ότι αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ, θα μπορούσε να βρίσκεται σε παραπάνω θέσεις και να είναι καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα, θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή και συγκέντρωση, αγκάλιασμα για να φτιάξει η εικόνα και να δει την επόμενη μέρα. Υπάρχουν επόμενες ημέρες στο ποδόσφαιρο. Δεν τελειώνει με μία, δύο στραβές.

Μπορείς να κάνεις πράγματα που στο τέλος θα τους έχουν όλους ικανοποιημένους. Αρχικά να πηγαίνεις στο γήπεδο και να ευχαριστιέσαι και μετά με τις νίκες να βάλεις τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές. Είναι σημαντικό για την ομάδα να υπάρχει συσπείρωση, συγκέντρωση, στήριξη για να γυρίσουμε αυτό το δύσκολο κομμάτι».

Ο Μανώλης Αποστολίδης είπε:

«Δυστυχώς για ένα ακόμα ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Μπήκαμε νωθρά και στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου δεχτήκαμε γκολ. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε και δεν μας βγήκε τίποτα. Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλω να σταθώ στο ματς. Δεν βγάλαμε την αντίδραση που έπρεπε σαν ομάδα. Ελπίζω να το διορθώσουμε. Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να τη γυρίσουμε. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν το κάνουμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή, να δούμε μπροστά και να το γυρίσουμε.

Δεν μπορώ να εστιάσω κάπου. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Είμαστε πολύ έμπειροι παίκτες όλοι, δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας κυριεύσει το άγχος και να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Ο καθένας μας έχει βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, αλλά έχουμε αντιδράσει. Δεν ξέρω σει τι μπορεί να οφείλεται αυτό»

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep