Πρώτη αποστολή Βοσνιάδη

Παρελθόν και επίσημα από τον ΑΟΤ ο Γιάννης Σιδεράκης. Καρέ απόντων ενόψει Καλλονής.

Στη Λάρισα για δεύτερη διαδοχική ημέρα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα. Μετά το τέλος του προγράμματος ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε τη 18άδα για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ Καλλονής και άφησε εκτός τον τιμωρημένο Σανδραβέλη, τον Βουτσελά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και τους Ρομπέρ, Κατσαντώνη.

Η αποστολή: Αθανασόπουλος, Γκόλιας, Πίντο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης, Ριγοζιάννης, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Μπαϊκαρά, Βέρτζος, Στεφάνοβιτς, Λαμπάκης, Καμπλιώνης, Καρρίκι, Τζάσκον, Τοπτίδης, Μαρουκάκης.

Τέλος ο Σιδεράκης

Το FL News σας ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής (20/01) για την αποχώρηση του Γιάννη Σιδεράκη από τον ΑΟΤ. Το απόγευμα ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τη θεσσαλική ομάδα. Ο 29χρονος έπαιξε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου, αλλά ακολούθησε και αυτός το ίδιος δρομολόγιο με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» αναζητούν γκολκίπερ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep