Ευχαρίστησε ο Βάντσικ

Ο Γιόζεφ Βάντσικ ευχαρίστησε άπαντες στο «αντίο» του από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μετά την έλευση του Αλέκου Βοσνιάδη στον ΑΟ Τρίκαλα άλλαξε και όλο το τεχνικό τιμ. Έτσι, ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ, Γιόζεφ Βάντσικ με δήλωσή του ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και ανέφερε:

«Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα η οποία διήρκησε ενάμιση χρόνο, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Χρήστο Γιαλιά, τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Γιαλιά, τους προπονητές, φροντιστές, υπαλλήλους της ΠΑΕ, υπαλλήλους του σταδίου και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα σε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Κώστα Παρδάλη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στις ακαδημίες της ομάδας, όπως και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιάννη Καλιτζάκη.

Μέσα από την καρδιά μου οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς που μ’ εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά τους, αλλά και στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, στους φιλάθλους και στους απλούς πολίτες, για την αγάπη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι ολόψυχα και είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Γιαλιάς θα πετύχει το στόχο που έχει βάλει γιατί το αξίζει.

Με τιμή Γιόζεφ Βάντσικ».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep