Logo
Print this page

«Πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε... υπέρ - ευχαριστημένος από τη νίκη (2-1) στον Εύοσμο.

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στον Εύοσμο πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και ο τεχνικός, Κώστας Παναγόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι στο τακτικό κομμάτι και είχαμε πειθαρχία σε σχέση με το πρώτο ματς. Μπήκαμε δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και ήταν λογικό να χάσουμε τη συνοχή μας σε κάποια διαστήματα, αφού ο αντίπαλος έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν ικανό συνάδελφο. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα όμορφο, για τα δεδομένα της κατηγορίας, γκολ έπειτα από ωραία συνεργασία.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίδια, μόνο που μπήκε ο φόβος στη διαχείριση του αποτελέσματος. Δεχτήκαμε ξανά γκολ από δικό μας λάθος και αυτό θα πρέπει να το δούμε και να το βελτιώσουμε. Φεύγουμε ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι υπέρ - ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, απάντησε:
«Αρκετά έως πολλά. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά που προσπαθούν. Θέλουμε να ικανοποιούμε τον κόσμο, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν πετάω στα σύννεφα μετά από νίκες, ούτε τα βάφω μαύρα μετά από ήττες. Χαίρομαι που έσπασε η παράδοση εδώ και εγώ συνεχίζω τη δική μου, αλλά στενοχωριέμαι που έχω ξανά δίπλα μου για 2η φορά τον καλό μου φίλο, Παναγιώτη (σ.σ. Διλμπέρη)».

Ακολούθως ο Παναγόπουλος τόνισε ότι ο τραυματισμός του Λαμπάκη δεν είναι σοβαρός και τόνισε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο ΑΟΤ θα βελτιώνεται, αφού «αυτό που βλέπετε την Κυριακή είναι δουλειά μιας ολόκληρης εβδομάδας. Μία δουλειά δύσκολη που άλλες φορές το αποτέλεσμα τη δυσχεραίνει και άλλες την ισχυροποιεί».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 20:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr