Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 27 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TEΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μαυρόπουλος
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταμιάν Γκίνη
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Σταύρου
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τεγούσης πήρε την κίτρινη για να συμπληρώσει και να σβήσει τις κάρτες του στο προσεχές ματς με τον Εργοτέλη.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα προσπαθεί να πιέσει, γεμίζει την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν υπάρχει αξιόλογη τελική προσπάθεια.
83Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μαυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Μαυρόπουλος αντί Λινάρδου
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Φράγκος
77Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γκούφας αντί Σκαρτσίλα
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φράγκος προσπάθησε με τακουνάκι να σημειώσει εκπληκτικό γκολ μετά από γέμισμα του Τζάκσον, αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ζαχαρόπουλος αντί Ζουνίνιο
67Βγήκε Ρομπέρτο Ζουνίνιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Ζαχαρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη και η μπάλα στα χέρια του Αθανασόπουλου.
64ΓΚΟΛΡικάρντο ντα Σίλβα Φαρία
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρικάρντο ντα Σίλβα Φαρία
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Ρικάρντο Φαρία με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για την Καλλιθέα, είχε προηγηθεί σουτ του Σταύρου που έδιωξε δύσκολα ο Αθανασόπουλος.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λινάρδου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι που ήταν ο Ζουνίνιο. Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ και έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Νόνης
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ζουνίνιο, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
58Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρικάρντο ντα Σίλβα Φαρία (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Φαρία αντί Τσίπρα
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταύρου έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αθανασόπουλος με τα πόδια έσωσε την εστία του Παναιγιάλειου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζάκσον εκτέλεσε πολύ όμορφα φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε ελάχιστα άουτ.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Παπαχρήστος
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Σπίνουλας
39ΓΚΟΛΛεωνίδας Σκαρτσίλας
39ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Σκαρτσίλας με σουτ μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας τελείωσε με ιδανικό σουτ στο παραθυράκι πολύ ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίο σουτ του Τζάκσον έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Αθανασόπουλος δύσκολα και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε πλάγια.
31ΓΚΟΛΛεωνίδας Σκαρτσίλας
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σκαρτσίλας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο παραθυράκι.
31ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΛεωνίδας Σκαρτσίλας
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ σε χέρι του Σταμόπουλου έπειτα από κεφαλιά του Σκαρτσίλα στην περιοχή.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας από δεξιά, αλλά τελευταία στιγμή με ωραίο τάκλιν ο Τσώνης τον πρόλαβε πριν κάνει σουτ και έδιωξε σε κόρνερ.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Λεβέντης
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μπουρλάκης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Καλλιθέα έχει πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού, γυρίζει την μπάλα έξω από την περιοχή χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει αξιόλογη τελική ενέργεια.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση του κόρνερ από τον Τζάκσον, η μπάλα έφτασε στον Φράγκο που έκανε διαγώνιο σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φράγκος έκανε σέντρα σου, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ από επέμβαση αμυντικού.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος προσπαθεί σε αυτά τα πρώτα λεπτά να πιέσει την άμυνα της Καλλιθέας.
01 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του Παναιαλείου Βασίλη Κατσίβελου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κολόκας, Παπαχρήστος, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κακριδής (Κορινθίας) Βοηθοί: Τζιλίρης, Χαλβατζάκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Νόνης, Τζάκσον, Σταύρου, Γκίνη, Σμυρλής, Τσίπρας, Φράγκος.

eeep eeep