Αναφορά Αγώνα: ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ATHENS KALLITHEA | 9η Αγωνιστική | Play out 2014-15 NOTOΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εν ATHENS KALLITHEA
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3 λεπτά οι καθυστερήσεις
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ραπτάκης έκοψε τον Μπέλη στην μεγάλη περιοχή του Ηρακλή Ψαχνών.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ανοίξει και οι δύο ομάδες αναζητούν το γκολ, με την Καλλιθέα να την βολεύει και ισοπαλία, αφού με νίκη στον Αχαρναϊκό μένει στην κατηγορία.
83Βγήκε Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπέλης (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών μπλόκαρε.
78ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαλαιολόγος
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 ΓΚΟΛ Ο Πολίτης έκανε την σέντρα στην μεγάλη περιοχή, ο Παλαιολόγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δύχτια για την ισοφάριση.
78ΓΚΟΛΠαλαιολόγος
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πίκολο
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αριανούτσος γλιτώνει την κόκκινη κάρτα, αφού σε αψιμαχία με τον Τσούπρο τον έσπρωξε σε μια μονομαχία μεταξύ τους μακριά από την μπάλα.
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριανούτσος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουλάκος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε χωρίς πίεση πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
70Βγήκε Μασάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68Βγήκε Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ίβκοβιτς (MΕΣΟΣ)
61Βγήκε Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριανούτσος (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών πιέζουν την άμυνα της Καλλιθέας, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να βγουν στις αντεπιθέσεις.
53Βγήκε Ενρίκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπαλαράμπε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή του Ηρακλή Ψαχνών μετά από προσπάθεια του Αρναρέλλη, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τσούπρος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Ραπτάκη στο πρώτο δοκάρι της Καλλιθέας, αλλά ο Κατσούλης βγήκε και μπλόκαρε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη δεύτερου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Γουόρντεν από τα όρια της περιοχής της Καλλιθέας, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κατσούλη.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσάθεια του Πολίτη στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Ενρίκο προσπάθησε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά την βρήκε με το στήθος και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
40Βγήκε Μπακομήτρος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παγώνης
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρουσάκης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου στα τελευταία λεπτά, με την Καλλιθέα να προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών που δείχνει να μην έχει πολλές δυνάμεια και λύσεις στην επιθετική γραμμή.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πολίτη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάκο
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 400 φίλοι του Ηρακλή Ψαχνών στις εξέδρες, ενώ υπάρχουν και οπαδοί της Καλλιθέας που ταξίδεψαν στην Εύβοια.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ηρακλή Ψαχνών, μετά από τρεις εκτελέσεις κόρνερ, ο Πουλάκος έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Πουλάκος μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας, έκανε την πρώτη προσποίηση, αλλά στην δεύτερη δεν κατάφερε να διατηρήσει την μπάλα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 ΓΚΟΛ Ο Γιαννίτσης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και βρήκε τον χώρο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην Καλλιθέα.
03ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιαννίτσης
03ΓΚΟΛΓιαννίτσης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ραπτάκης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παλαιολόγος

eeep eeep