ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τέλος αναμέτρησης
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαργαρίτης
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βάντερσον, η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού χτύπησε στα πόδια του Μακρυδημήτρη.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καρράς
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ταΐρης
80Βγήκε Φαρινόλα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άρσιτς (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Ταΐρης έδιωξε σε νέο κόρνερ την κόντρα που έγινε πάνω στους αμυντικούς και πήγαινε στην εστία.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κύργιας
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιαλούσης
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φαρινόλα
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ στην αναμέτρηση που ξεκίνησαν από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα και συνεχίστηκαν στα μμαρκαρίσματα στην περιοχή για ένα κόρνερ που κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θέος
71Βγήκε Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καρράς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργίου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Βάντερσον μέσα στο σημείο του πέναλτι, ο Τζιώρας έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ψιάνος
65Βγήκε Λαγός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηρακλής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
59Βγήκε Σκοπελίτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ χαμηλός ο ρυθμός πλέον στην αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανέβει ακόμη περισσότερο, ενώ ο Απόολλων ψάχνει τρόπο να κρατήσει σωστά τους χώρους πίσω και να φύγει στην κόντρα για δεύτερο γκολ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ανγκούλο έφυγε με τράβηγμα από τον αγωνιστικό χώρο.
46Βγήκε Ανγκούλο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καραδέμητρος (MΕΣΟΣ)
45ΓΚΟΛΑνγκούλο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 ΓΚΟΛ Ο Φαρινόλα μπήκε στην περιοχή από πλάγια, ο Ρίζος βγήκε στα πόδια του για να κόψει την μπάλα, αλλά ο Φαρινόλα γύρισε στον Ανγκούλο που με εύκολο πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου, ο Φαρινόλα βγήκε μόνος πάλι στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπικαού Βόλου έδιωξε.
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανγκούλο
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λαγός
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τριανταφυλλάκου στην κίνηση έφυγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή από τον Γιαλούση.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σκοπελίτης
27Βγήκε Μπουτζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μαργαρίτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι με προσπάθειες για την δημιουργία φάσεων και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να το έχουν καταφέρει.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Θέος πήρε την μπάλα μετά από ωραία κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Διαμαντόπουλο που στην κίνηση έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι για να φύγει εκτός περιοχής στη συνέχεια.
14ΔΟΚΑΡΙΔιαμαντόπουλος
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ζέρη από δεξιά, ο Γεωργίου έδιωξε με κεφαλιά πάνω στον Μπιτάνγκ, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε στην γωνία του ο Ταΐρης.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από ωραία μπαλιά του Τζιώρα, ο Φαρινόλα έκανε το πρώτο κοντρόλ στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να στρώσει την μπάλα που έφυγε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

eeep eeep