ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
0 0

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας πήρε την μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα με τον ώμο, αλλά ο Ρίζος κατάφερε να την διώξει πάνω από την γραμμή.
88Βγήκε Νικολιάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καρράς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετικό σουτ του Σκοπελίτη έξω από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος γύρισε μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και έκανε το σουτ που πέρασε λίγο έξω.
75Βγήκε Κυζιρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σκοπελίτης (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυζιρίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης μπλόκαρε πάλι την μπάλα.
62Βγήκε Λαγός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καραδέμητρος (MΕΣΟΣ)
60Βγήκε Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58Βγήκε Πινιέιρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασιλαντωνόπουλος (MΕΣΟΣ)
57Βγήκε Ανγκούλο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Φαρινόλα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπιτάνγκ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ταΐρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ανγκούλο εκτός περιοχής από πλάγια δεξιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Σουάνη πάνω στην κίνηση, η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τριανταφυλλάκος
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργίου
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μακρυδημήτρης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκόλιας έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά ο Ρίζος μάζεψε την μπάλα.
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πινιέιρο

eeep eeep