Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ | Round 12 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάντιτς μπήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Φουσού δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ και έχασε μοναδική ευκαιρία.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Πλέγα, κεφαλιά του Πετρούση, έδιωξε εντυπωσιακά στο παραθυράκι ο Μέλκας.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κανούλα, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πετρούσης
84Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ματίγια Τάντιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Τάντιτς αντί του Τσούτση.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κανούλα από σέντρα του Γκούρτσα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κανούλα από σέντρα του Γκούρτσα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανσερραϊκός έχει την υπεροχή, στην αντεπίθεση προσπαθεί να χτυπήσει ο Πανθρακικός.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Ζυγκερίδη ο Κωστίκος.
80Βγήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κωστίκος (MΕΣΟΣ)
78Βγήκε Γιώργος Κάκκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κτιστόπουλος (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Κτιστόπουλος αντί του Κάκκο.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλέγα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μπεκατώρο, ο οποίος αμαρκάριστος από το δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ, αλλά ο Μέλκας έπεσε στη γνωία του δεξιά και κράτησε το μηδέν.
63Βγήκε Μανώλης Ρουσσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αχμέτ Φουρκάν (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Ρουσσάκη ο Φουρκάν.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Κυριαλάνη ο Μπεκατώρος.
61Βγήκε Θανάσης Κυριαλάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Μπεκατώρος (MΕΣΟΣ)
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γαβριηλίδης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο ΔΟΚΑΡΙ για τον Πανσερραϊκό. Συρτό σουτ του Τσιμίκα, η μπάλα στη δοκό.
57ΔΟΚΑΡΙΣτέργιος Τσιμίκας
56ΔΟΚΑΡΙΤιμόθεος Τσελεπίδης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Πανσερραϊκό! Ύστερα από φάση διαρκείας, σουτ του Τσελεπίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα στη δοκό.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κάκκο από δεξιά, ο Γκούρτσας έκανε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, άουτ η μπάλα.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκούρτσας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ρουσσάκη και απομακρύνθηκε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοιρασμένο παιχνίδι στις Σέρρες, με καλό ρυθμό.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Καψάλη από αριστερά, ο Γκούρτσας έκανε αδύναμη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Κανούλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Τσούτσης, ο οποίος σούταρε, αλλά έστειλε άουτ τη μπάλα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάκκο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γκούρτσας έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Ρούτσης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στη θέση του μπήκε ο Κανούλας.
11Βγήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κάρδαρη μέσα από την περιοχή και δεξιά, ο Μέλκας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λόμπα από τον Ζυγκερίδη, άουτ η μπάλα. Καλή σκέψη από τον παίκτη του Πανθρακικού.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διλμπέρης έχει κάνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Μέσα Τσούτσης, Καψάλης και Παπατζίκος.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κάρδαρης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσάκης, Μήλιος, Ζιγκερίδης, Κυριαλάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π.ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσούτσης, Γκούρτσας
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαυρουδής Μπουγαΐδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάντο Φούσου

eeep eeep