Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 12 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
1 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σταματάκης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μακρυωνίτης παραχωρεί κόρνερ στο τετ α τετ με τον Ρομάνο.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίγκρος δεν μπορεί να νικήσει τον Γεωργακόπουλο με σουτ.
89Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Καλλέργης (MΕΣΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Στη θέση του Διαμαντόπουλου ο Καλλέργης.
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
86ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στην εστία της Ελευσίνας.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Γραικού, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
80Βγήκε Λεωνίδας Κασνέτση (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κωνσταντινίδης αντί Κασνέτση
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πετρόπουλος βρέθηκε από λάθος των αμυντικών της Ελευσίνας μόνος με τον τερματοφύλακα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Μακρυωνίτης έδιωξε σε κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Αγγελούδης αντί Νίασον
71Βγήκε Νοέλ Νίασον (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Εμανουέλ Κονέ
69ΓΚΟΛΕμανουέλ Κονέ
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελευσίνας για να δώσει προβάδισμα στον Απόλλωνα.
66ΔΟΚΑΡΙΑντώνης Πετρόπουλος
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Σέντρα του Πάνου από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Πετρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θωμάς Γραικός
62Βγήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ρομάνο αντί Κρητικού
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακή ποιότητα στο παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να δείχνουν πως δεν μπορούν να βρουν λύσεις στον οργανωτικό τομέα.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει γίνει σαφώς πιο δυναμικό στο δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δέχονται δυνατά μαρκαρίσματα και οι διακοπές να είναι πολλές.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κορομηλάς αντί Ακούζιε
46Βγήκε Εμέκα Τζόσουα Ακούζιε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κορομηλάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζάνης μετά το χτύπημα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό Νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάταγμα στο ρινικό οστό.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45Βγήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Πετρόπουλος αντί Τζάνη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Κρητικό που έκανε δύο σουτ. Το πρώτο έδιωξε ο Μακρυωνίτης και το δεύτερο πήγε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Εκτέλεση φάουλ με λόμπα στην περιοχή από τον Κονέ, ο Διαμαντόπουλος πήρε την μπάλα και έστρωσε στον Κάσσο που την έστειλε με σουτ από κοντά στα δίχτυα.
38ΓΚΟΛΠασχάλης Κάσσος
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πασχάλης Κάσσος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιλιγαρδάκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Γεωργακόπουλος.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Γραικό, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και ο Τσούπρος από κοντά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
28ΓΚΟΛΚώστας Τσούπρος
28ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚώστας Τσούπρος
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά από ένα φάουλ που έκανε ο Ακουζιέ στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Η αψιμαχία Τσούπρου - Δεληζήση συγκέντρωσε και άλλους γύρω τους και ο διαιτητής το "τελείωσε" με απλές παρατηρήσεις στους δύο ποδοσφαιριστές.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η προσπάθεια του Απόλλωνα να βρει χώρους για να φτάσει στην τελική προσπάθεια, αλλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν του έχει αφήσει μέχρι τώρα πολλά περιθώρια.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε σε κόρνερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με πίεση ψηλά, αλλά χωρίς να έχει τελική προσπάθεια μέχρι τώρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας) Βοηθοί: Πριόνας, Περιβολάρης (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Κάσσος, Κρητικός, Τζάνης, Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Κασνέτση, Νίασον, Ακούζιε, Πρίντεμπς.

eeep eeep