«Το Stoiximan της Football League»

O πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Ιωάννη Σπανουδάκη, μαζί με τον  διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan Πάνο Κωνσταντόπουλο. O πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Ιωάννη Σπανουδάκη, μαζί με τον διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan Πάνο Κωνσταντόπουλο.

Εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Football League με την Stoiximan.gr πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/2) το μεσημέρι.

Η χορηγική συμφωνία της Football League με την Stoiximan.gr «επισφραγίστηκε» με μια επίσημη εκδήλωση στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας και δύο κορυφαία στελέχη της εταιρίας Stoiximan. Κοινός σκοπός και των δύο πλευρών είναι η ανάδειξη του πρωταθλήματος που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αφορά ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της πυραμίδας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των κοινωνικών δράσεων που θα αναλάβουν από κοινού οι δύο πλευρές σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα μας και με σκοπό να στηριχθούν κοινωνικοί φορείς σε όλες τις πόλεις που φιλοξενούν ομάδες της Football League.

Ιωάννης Σπανουδάκης
«Να ανεβάσουμε μαζί το πρωτάθλημα»  

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan δήλωσε: «Εκ μέρους της Stoiximan θέλουμε και εμείς να δηλώσουμε τις ευχαριστίες μας. Τις φιλοδοξίες μας και την προοπτική μας ώστε να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα το οποίο να είναι ανταγωνιστικό, ένα πρωτάθλημα που θα συγκεντρώνει τους φιλάθλους στα γήπεδα, θα δημιουργεί νέους παίκτες, αφού είναι φυτώριο η Football League για τους νέους παίκτες και από εδώ ξεκινάνε οι περισσότεροι παίκτες.

Στην καλύτερη ανάπτυξή του και ανάδειξή του. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά από χαμηλό σημείο λόγω της οικονομικής αδυναμίας της διοργανώτριας και των ομάδων, της κατάστασης των γηπέδων και από την προσέλευση των φιλάθλων. Εμείς πιστεύουμε σε αυτό και σαν Stoiximan έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι στο DNA μας, αγαπάμε τον αθλητισμό και το εκδηλώνουμε με πολλές πράξεις. Με χορηγίες προς τον αθλητισμό γενικά, αλλά και σε πρωταθλήματα όπως το μπάσκετ και την Football League.

Αυτή η αγάπη μας προς τον αθλητισμό είναι και προς την κοινωνία γενικότερα που θέλουμε να αγκαλιάζει τον αθλητισμό. Η συνεργασία μας με την Football League πιστεύουμε πως θα αποδώσει και προς αυτή την κατεύθυνση».

Λεωνίδας Λεουτσάκος
«Στήριξη σε δύσκολη στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Football League να έχει για την φετινή αγωνιστική περίοδο ως Μεγάλο Χορηγό της την Stoiximan.gr, την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την Stoiximan.gr σε όλα τα επίπεδα γιατί πιστεύουμε πως η παρουσία της θα αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία όλων των δράσεων που θα αναλάβουμε και ευελπιστούμε για την συνέχιση της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Πάνος Κωνσταντόπουλος
«Κοντά στις τοπικές κοινωνίες»

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε μας συνεργασία προσβλέπουμε πάντα στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που τοποθετούν την κοινωνία και τους ανθρώπους της στο επίκεντρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί κρίνουμε ότι όλοι μαζί πάντα μπορούμε να καταφέρνουμε περισσότερα, στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη. Έτσι και η χορηγική μας σχέση με την Football League, θα μας βρει όλους να συνεισφέρουμε και να μετέχουμε από κοινού στο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενεργοποιώντας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Καλωσορίζουμε την Football League στην οικογένεια της Stoiximan».

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

  • Στήριξη της Εθνικής Ομάδας Αστέγων «Γκολ στην Φτώχεια»
  • Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» στην Αθήνα
  • Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη
  • Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρίες Κ.Ε.Π.Ε.Κ. στην Καρδίτσα
  • Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων στα Τρίκαλα
  • Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στη Μυτιλήνη
  • Συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
  • Διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Πρωταθλήτριας Ομάδας της Stoiximan.gr Football League στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ομάδα επιλέκτων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη, πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου και της Ζακύνθου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep