Αναβολές στα «ύποπτα»

Πέντε ακροάσεις για «ύποπτα» ματς ομάδων της Football League αναβλήθηκαν στην ΕΕΑ.

Αναβολή για τις 9 Μαρτίου πήραν όλες οι υποθέσεις «ύποπτων» αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να εξεταστούν την Πέμπτη (23/02) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός, Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος, Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανελευσινιακός - Ξάνθη.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 9-3-17».

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep