«Ευθύνη η Football League»

Ο αντιπρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε ότι ο ΟΦΗ και η διοίκησή του δεν έχει καμία ευθύνη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σε συμφωνία με την Κρήτη TV είχε έρθει η ΠΑΕ ΟΦΗ για την κάλυψη του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα η σύμβαση των Κρητικών με το συγκεκριμένο κανάλι να ακυρωθεί. Για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, μίλησε στο FL News ο αντιπρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος και σημείωσε ότι η ομάδα του Ηρακλείου και ο πρόεδρός της, Γιάννης Πολεμαρχάκης ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος ανέφερε:

«Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις σχέσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ με το Κρήτη TV, η Football League θέλει να διευκρινίσει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, Γιάννης Πολεμαρχάκης. Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η Football League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από τη στιγμή που η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών υπεγράφη με την ΕΡΤ η διοργανώτρια δεν μπορούσε να δώσει άδεια να μεταδοθεί το παιχνίδι από το Κρήτη TV, παρά μόνο από το κανάλι που έχει συμφωνήσει, την ΕΡΤ3.

Το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με τον κύριο Πολεμαρχάκη και τον ΟΦΗ, αλλά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Football League. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να πράξουμε κάτι διαφορετικό. Εξάλλου, αυτό προβλέπει και ο ΚΑΠ. H Football League δεν θέλει να έχει πρόβλημα ένας άνθρωπος που βοηθά τη διοργανώτρία, ο κύριος Πολεμαρχάκης με το Κρήτη TV».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep