Πέντε μεταδόσεις από Afastream

Διαδικτυακά θα καλυφθεί και το παιχνίδι Πανελευσινιακός - Άρης το Σάββατο (10/12).

Πέντε από τα εννέα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Football League θα καλυφθούν μέσω Live Streaming από τη διαδικτυακή πλατφόρμα «Afasteam». Μεταξύ αυτών και η αναμέτρηση Πανελευσινιακός - Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/12, 15:00). Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η afastream.com ετοιμάζεται να σας καθηλώσει με τη μετάδοση συναρπαστικών και αμφίρροπων παιχνιδιών. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ απολαύστε σε ζωντανή μετάδοση από το γηπεδο των Περιβολίων τον αγώνα Κισσαμικός- Σπάρτη. Την ίδια ώρα και ημέρα, στην Ελευσίνα, αναμετρώνται ο Πανελευσινιακός με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Λίγο βορειότερα επίσης στις 3 μ.μ του Σαββάτου αναμετρώνται στο Αιγίνιο οι ομάδες του Αιγινιακού και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το πρόγραμμα των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων της μοναδικής πλατφόρμας μετάδοσης παιχνιδιών μέσω live streaming συνεχίζεται την Κυριακή στις 3 μ.μ στο γήπεδο των Σερρών όπου αναμετρώνται ο Πανσερραικός με τον Παναιγιάλειο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ στο γήπεδο του Μενιδίου αναμετρώνται ο Αχαρναικός με την Καλλιθέα, σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι.
Απολαύστε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το ταμπλετ, τον υπολογιστή και την smart TV σας. Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαυσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afastream, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων είναι το εξής:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Κισσαμικός – Σπάρτη (15:00, Γηπεδο Περιβολίων, Χανια)
Αιγινιακός – Αναγέννης Καρδίτσας (15:00, Δημ. Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης»)
Πανελευσινιακός- Αρης Θεσσαλονίκης (15:00, Ελευσίνα)
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Σερρών)
Αχαρναϊκός - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Αχαρνών)

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep