Πάνε Κοντονή

Οι αντιπρόεδροι της Football League έκλεισε ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή για την Πέμπτη (27/10).

Επαφές για όλα τα «καυτά» ζητήματα της Football League ξεκινούν άμεσα οι αντιπρόεδροι, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Την Πέμπτη (27/10, 12:00), λοιπόν, θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ώστε να συζητησούν μαζί του τα θέματα που απασχολούν την κατηγορία και να αναζητηθουν λύσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε συνομιλήσει προ ημερών και με τον πρώην πρόεδρο της Football League, Στέλιο Σφακιανάκη.

H επιτροπή που ορίστηκε μαζί με τους αντιπροέδρους σκοπεύουν να χτυπήσουν την πόρτα σε ΣΚΑΪ, Dimera, Alter Ego, ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον για την τηλεοπτική στέγη, ενώ θα επιδιωχθεί επαφή και με τον ΟΠΑΠ για χορηγία.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων της Football League, κατόπιν αιτήματος, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας καθώς και τις ΠΑΕ που συμμετέχουν σε αυτό.

Την Football League θα εκπροσωπήσουν ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος της διοργανώτριας κ. Αντώνης Βουγίδης».

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep