«Παραιτηθείτε»

Τι ζήτησαν 11 ΠΑΕ της Football League στο ΔΣ. Παραίτηση του Αντώνη Ρέλλα. Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα.

Τις τρεις ώρες ξεπέρασε σε διάρκεια το συμβούλιο της Football League. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτού παραιτήθηκε από τη θέση του α' αντιπροέδρου ο Αντώνης Ρέλλας, αφού προηγουμένως 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις όλου του προεδρείου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το έγγραφο που υπέγραψαν οι ομάδες αναφέρει:

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εκπρόσωποι ομάδων της Football League επιθυμούν το προεδρείο της Λίγκας να αποχωρήσει και στη θέση του να εκλεγεί πενταμελές συμβούλιο που να παίρνει από τούδε και στο εξής όλες τις αποφάσεις:

Για τις ΠΑΕΚαλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, Άρης».

Ο Αντώνης Ρέλλας, λοιπόν, παραιτήθηκε, αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο για τον πρόεδρο, Στέλιο Σφακιανάκη και τον β' αντιπρόεδρο, Άρη Λυχναρά, καθώς οι 11 ομάδες δεν συμπλήρωσαν τα 3/4 που απαιτείται για την πρόταση μομφής. Σημειώνεται ότι απουσίαζαν οι ΠΑΕ Πανθρακικός, Καλλονή, Σπάρτη, ενώ ο Πανελευσινιακός δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Εννοείται ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (22,23/10) και όλα δείχνουν ότι η σέντρα, εκτός απροόπτου, θα προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου.

Last modified onΤετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep