O ΠΣΑΠ για τη Football League

Σύσταση διαρκούς επιτροπής συμφωνήθηκε στη συνάντηση μεταξύ ΠΣΑΠ και Football League.

To FL News σας ενημέρωσε την Πέμπτη (22/09) σχετικά με τη συνάντηση της Football League με τον ΠΣΑΠ, η οποία αφορούσε στην ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και στην ολοκλήρωση του Εγγυητικού Ταμείου. Όπως ανέφερε ο Σύνδεσμος, συμφωνήθηκε η σύσταση διαρκούς επιτροπής που θα συγκροτηθεί από εκπροσώπους των δύο πλευρών για την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΣΑΠ ανέφερε:

«Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και της Football League, με θέματα συζήτησης, μεταξύ άλλων, την ολοκλήρωση του Εγγυητικού Ταμείου και την ασφαλιστική σύμβαση από την οποία καλύπτονται οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η σύσταση μιας διαρκούς Επιτροπής, που θα συγκροτηθεί από εκπροσώπους του Π.Σ.Α.Π. και της Football League, προκειμένου να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων και κυρίως, με πνεύμα γόνιμης συνεργασίας, έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους του Π.Σ.Α. Π. συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κόρμπος, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Πούλιος και ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Θανάσης Μακρυνιώτης ενώ την Football League εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης και η αρμόδια Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep