Επίθεση στην κλήρωση! (photos)

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον χώρο που διεξαγόταν η κλήρωση της Football League – Τραυματίστηκε φωτογράφος

Σκηνές ροκ σημειώθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 30 άτομα με κουκούλες εισέβαλαν στον χώρο της εκδήλωσης στο Αττικό Άλσος και προκάλεσαν ζημιές. Οι εισβολείς πέταξαν φωτοβολίδες, έσπασαν τραπέζια, πέταξαν καρέκλες και πέτρες, έσπασαν λάπτοπ δημοσιογράφων, ενώ έριξαν κάτω τις κάμερες. Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν ότι υπάρχουν παιδιά στον χώρο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους αγνώστους από το κάνουν την επίθεσή τους.

Από την επίθεση των αγνώστων, τραυματίστηκε ένας φωτογράφος, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και στον χώρο του πάρκινγκ και σε αυτοκίνητα. Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν πριν προλάβει να φτάσει στον χώρο η αστυνομία. Αμέσως αποχώρησαν από τον χώρο οι Γιώργος Γκιρτζίκης και Σπύρος Καλογιάννης, οι οποίοι ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις αιτίες της επίθεσης είναι πως έγινε για να καθυστερήσει κι άλλο η έναρξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι στο ΚΑΤ διακομίστηκε ο φωτογράφος του INTIME, Στέλιος Βολιτάκης, ενώ σε τρεις ακόμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Last modified onΔευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 22:15

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep