Χωρίς απαγόρευση Πανθρακικός – Καλλονή

Πανθρακικός και Καλλονή δεν θα έχουν κυρώσεις επειδή δεν πέρασαν την διαδικασία αδειοδότησης της Super League. Πανθρακικός και Καλλονή δεν θα έχουν κυρώσεις επειδή δεν πέρασαν την διαδικασία αδειοδότησης της Super League.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από το πρωτάθλημα της Super League δεν θα έχουν συνέπειες.

Η διαφορά των κριτηρίων ανάμεσα στις δύο κατηγορίες είναι αυτή που σώζει τον Πανθρακικό και την Καλλονή, οι οποίες παρότι δεν έχουν πάρει αδειοδότηση δεν θα «υποστούν» τις συνέπειες της απαγόρευσης μεταγραφών. Αιτία τα υψηλότερα κριτήρια για την Super League, τα οποία σημαίνουν πως αν είχαν περάσει την διαδικασία με απαιτήσεις Football League δεν θα είχαν πρόβλημα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ενέκρινε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (21/7/2016) για μη επιβολή ποινής στις ΠΑΕ Πανθρακικός και Καλλονή, που υποβιβάστηκαν από τη Super League στη Football League και δεν αδειοδοτήθηκαν κατά τη σχετική εξέτασή τους, λόγω του γεγονότος ότι αυτές κρίθηκαν με κριτήρια διοργανώσεων UEFA, τα οποία είναι πολύ ανώτερα των ΠΑΕ της Ένωσης Β' Εθνικής Κατηγορίας, που παρέμειναν σε αυτήν για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep