Διαγωνισμός για τηλεοπτικά και χορηγίες

Διαγωνισμός προκηρύχθηκε για τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Football League για την σεζόν 2016-17. Διαγωνισμός προκηρύχθηκε για τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Football League για την σεζόν 2016-17.

Η Football League προχώρησε στην δημοσίευση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά, τα χορηγικά και την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος.

Τρεις δημοσιεύσεις για τους αντίστοιχους βασικούς άξονες της χρηματοδότησης του πρωταθλήματος έκανε η Football League που αναζητά με εκδήλωση ενδιαφέροντος χορηγούς, τηλεοπτική στέγη και επίσημα μπάλα. Η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των προσφορών από τις εταιρίες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον είναι η 8η Αυγούστου, ενώ οι όροι συμμετοχής μπορούν να δοθούν στους ενδιαφερόμενους από τα γραφεία της διοργανώτριας. Εκτός από την επίσημη σελίδα της Football League, τα στοιχεία των διαγωνισμών θα δημοσιευθούν και στην εφημερίδα Ημερησία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ένωσης (κ. Μαρία Ντόλκου, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678  τηλ. 210 3386374, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep