Στην ΕΠΟ ο Σφακιανάκης

Ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη είχε ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη είχε την Παρασκευή (22/07) ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο νέος πρόεδρος της Football League πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη μετά την εκλογή του και μετέφερε τα αιτήματα των ομάδων της κατηγορίας για τη βιωσιμότητά τους. Στο δελτίο Τύπου της Football League αναφέρεται: 

«Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Γκιρτζίκη και είχε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση η οποία διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης».

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε στον κ. Στράτο ότι ύστερα από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο. Για αυτό τον λόγο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Πανόπουλος με τον οποίο έχουν πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο οποίος συνομιλεί με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ώστε να αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα συμμετέχει στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ. Η όλη διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη και έγκριση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα ο κ. Γκιρτζίκης είχε συναντηθεί με τον επίσης νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη σε εξίσου καλό κλίμα».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep