Αποκάλυψη: Αποφάσεις στα... κρυφά!

Σιγή ασυρμάτου για τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Αποκάλυψη του flnews για τις ποινές Αχαρναϊκού, ΑΟΧ και για την ένστασης της Ελευσίνας.

Τα οικονομικά προβλήματα της Football League είναι γνωστά. Ωστόσο, αυτό που συνέβη με τις εκκρεμοδίκιες είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι εδώ και περίπου 10 ημέρες έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, αλλά παραμένουν μη δημοσιεύσιμες; Και δεν μιλάμε, βέβαια, για πρόστιμα που αφορούν παραπτώματα, αλλά για αποφάσεις που αφορούν στην τελική κατάταξη με ματαιώσεις αγώνων, διακοπές και ενστάσεις! Για προσπάθεια αναβάθμισης γίνεται λόγος σε κάθε συμβούλιο, αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε η... πολυτέλεια να εκδοθεί ένα τυπικό δελτίο Τύπου ή έστω να σταλεί στα ΜΜΕ.

Ο... καπνός βγήκε το απόγευμα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη (06/07) θα εξετάσει μεταξύ άλλων τα αιτήματα των Αχαρναϊκού, Πανελευσινιακού. Το flnews έψαξε το θέμα και παρότι έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, η Football League λίγο αργότερα γνωστοποίησε στις ΠΑΕ ότι την Παρασκευή (08/07) θα προχωρήσει σε επικύρωση με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τελεσιδικήσει όλες οι αποφάσεις! Ποιες; Αυτές που δεν έχουν ανακοινωθεί ποτέ παρότι ο αθλητικός δικαστής ήταν συνεπής με τις ημερομηνίες.

Οι εκκρεμοδικίες αφορούσαν στη ματαίωση του αγώνα ΑΟ Χανιά - Κέρκυρα (27 Μαρτίου!), τη διακοπή της αναμέτρησης Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά (9 Μαΐου) λόγω ρίψης μπουκαλιού στον επόπτη και την ένσταση του Πανελευσινιακού σε βάρος της ομάδας του Μενιδίου (16 Μαΐου). Το flnews, λοιπόν, αποκαλύπτει τις αποφάσεις με την ελπίδα κάποια στιγμή η ιστοσελίδα της διοργανώτριας να... λειτουργήσει και να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, για το ματς ΑΟ Χανιά - Κέρκυρα η απόφαση είναι μηδενισμός των γηπεδούχων και πρόστιμο 6.000 ευρώ. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά, η ομάδα του Μενιδίου τιμωρήθηκε, όπως αναμενόταν, με βαρύ πρόστιμο, μηδενισμό, ήττα στα χαρτιά (3-0 α.α.), αφαίρεση 3 βαθμών και αφαίρεση ακόμα 2 από το προσεχές πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Πανελευσινιακός έχασε την ένσταση που είχε καταθέσει για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Χριστοφιλέα στο μεταξύ τους ματς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αχαρναϊκός και οι «Σταχυοφόροι» κατέθεσαν έφεση, αν και οι τελευταίοι δεν έχουν λόγο να την υποστηρίξουν πλέον.

Η τελική βαθμολογία, αν δεν αλλάξει κάτι στην Εφέσεων, διατηρεί τον Πανελευσινιακό στους 35 πόντους, ενώ ο ΑΟ Χανιά τερματίζει 12ος με 41. Ο Αχαρναϊκός από 8ος κατρακύλησε 11ος, ενώ μία θέση κέρδισαν Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πώς διαμορφώνεται η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2018 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep