Έγκριση... ενίσχυσης!

To flnews αποκαλύπτει το έγγραφο της ΕΠΟ που επιτρέπει τις μεταγραφές στις υπό επιτήρηση ομάδες.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Μία περίπου εβδομάδα πριν το τέλος της χειμερινής περιόδου άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στις υπό επιτήρηση ομάδες της Football League στις οποίες έχει επιβληθει «απαγόρευση» μεταγραφών. Η αλληλογραφία μεταξύ της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ ήταν συνεχής τις τελευταίες ημέρες, με την πρώτη να πιέζει για πιο ελαστικούς περιορισμούς. Πότε η προσπάθειά της στέφθηκε από επιτυχία; Στις 22 Ιανουαρίου!

Οι αποχωρήσεις των μη αδειοδοτημένων Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε αυτό που φοβόταν η Football League από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ότι το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωνόταν με 18 ομάδες. Και μπροστά στον... τρόμο της τρίτης απόσυρσης ήρθε το πολυαναμενόμενο έγγραφο της ΕΠΟ το οποίο εξασφάλισε και σας το αποκαλύπτει το flnews.

Οι ΑΕΛ, Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος, λοιπόν, θα μπορούν να εγγράψουν στις ομάδες Νέων απεριόριστους ερασιτέχνες κάτω των 24 ετών (γεννημένους από 1/1/91 και έπειτα) και ακολούθως να τους κάνουν επαγγελματίες. Αν οι ερασιτέχνες αυτοί προέρχονται από τη Γ' Εθνική, τα τοπικά πρωταθλήματα, αν θα είναι Έλληνες ή ξένοι ή αν θα είναι κάποιος αλλοδαπός που έπαιζε σε ερασιτεχνική κατηγορία; Κανείς δεν ξέρει, καθώς το έγγραφο αναφέρει απλά «ερασιτέχνες»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, οι προαναφερθείσες ΠΑΕ θα πάρουν και παράταση ενίσχυσης 10 ημερών για να ενισχυθούν, κάτι που, πάντως, ίσχυε ούτως ή άλλως στις μεταγραφικές περιόδους για ερασιτέχνες που λογίζονταν ως «ελεύθεροι». Εκτός αυτού δόθηκε και παράταση ρύθμισης των οφειλών τους.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Όπως αναφέρει το έγγραφο που σας αποκαλύπτει το flnews, η απόφαση ενίσχυσης λήφθηκε έπειτα από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 22ας Ιανουαρίου η Επιτροπή Έκακτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε:

Να επιτραπεί στις ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, έχουν τεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης και έχουν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών, να εγγράψουν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2016 και μόνο, στη δύναμή τους, ως επαγγελματίες, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από το ιδρυτικό τους ερασιτεχνικό σωματείο ηλικίας κάτω των 24 ετών, δηλαδή γεννημένους από την 01.01.1991 και μετά.

Στη διαδικασία αυτή εμπίπτουν και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που το ιδρυτικό ερασιτεχνικό σωματείο των ως άνω ΠΑΕ απέκτησε στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2016.

Να δοθεί στις ίδιες ως άνω ΠΑΕ παράταση του δικαιώματος να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και να καταθέσουν όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στη Δ/νση Αδειοδότησης της ΕΠΟ ως τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016».

Last modified onΣάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 01:35

1 comment

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 13:51 Comment Link

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΖΗΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ; ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep