Ροντέο η Football League

Ο Ηρακλής Νύκταρης φέρεται να ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η κατάσταση στη Football League έχει ξεφύγει εδώ και ημέρες. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης (03/12) παράγοντες της Football League το... προχώρησαν και έπαιξαν ξύλο! Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Νύκταρης φέρεται να ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έπειτα από λογομαχία που είχαν.

Ο παράγοντας του ΑΟ Χανιά και αυτός της ΑΕΛ αντίστοιχα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, με τον Κούγια να καταθέτει μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη, την ώρα που ο Νύκταρης κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση. Αμφότεροι το πρωί της Πέμπτης (03/12) προγραμματίστηκε να περάσουν αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κούγιας με ανακοίνωσή του είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και είχε αναφέρει ότι αυτή έγινε: «από γνωστό κακοποιό, αν δεν σταματήσει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποκάλυψη της δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων. Η εκβίαση έγινε αμέσως μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και έχει καταγραφεί στο κινητό του κ. Κούγια».

Ο Κούγιας δήλωσε σχετικά στο «zougla.gr»:
«Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον κρατικό μηναχινισμό, αλλά έπεσα θύμα του συγκεκριμένου κακοποιού. Πέρασε τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και μπροστά σε δεκάδες επιβάτες και τους άνδρες ασφαλείας με χτύπησε στην κοιλιά και τα νεφρά με σκοπό να με εκβιάσει να σταματήσω τις καταγγελίες».

Ο Νύκταρης ανέφερε:
«Όπου βρει ασχολείται με τον ΑΟ Χανιά, ότι εγώ στήνω παιχνίδια, ότι έδωσα το παιχνίδι στα Τρίκαλα... Και τώρα που συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο άρχισε και μου έλεγε πάλι «παίρνεις λεφτά από τις ομάδες». Έγινε χαμός. Προχθές παίξαμε στα Τρίκαλα και έγραψε ότι τα Χανιά είναι του προέδρου των Τρικάλων. Τα Χανιά είμαι εγώ με τον Μποτσίβαλη. Δεν υπάρχει άλλος στα Χανιά».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep