Τελευταία ελπίδα το Διαιτητικό

Την τελευταία τους ελπίδα για άνοδο διεκδικούν μέσω του Διαιτητικού δικαστηρίου οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής. Την τελευταία τους ελπίδα για άνοδο διεκδικούν μέσω του Διαιτητικού δικαστηρίου οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής.

Ο Άρης και οι άλλοι τρεις δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τη συμμετοχή τους στην Football League.

Το τελευταίο τους χαρτί για την διεκδίκηση των κενών θέσεων για το πρωτάθλημα της Football League παίζουν οι τέσσερις δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας με την έφεση που κατέθεσαν στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης που τους κράτησε στην Γ' Εθνική. Οι νομικοί εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων κατέθεσαν την έφεση και περιμένουν την εκδίκαση που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Ο Άρης, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η Κηφισιά και ο Παναργειακός ελπίζουν στην αντιστροφή της εις βάρος τους απόφασης και στηρίζουν την προσπάθειά τους στο επιχείρημα πως ο νέος ΚΑΠ δεν μπορεί να ισχύσει αναδρομικά για τις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων που όριζαν πως η Football League της σεζόν 2015-16 θα γίνει με 20 ομάδες.  

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep