Τελευταία έφεση για Λεβαδειακό

Η τελευταία ευκαιρία του Λεβαδειακού να παραμείνει στην Super League θα εκδικαστεί στις 5 Αυγούστου στην ΕΠΟ και μέχρι τότε όλες οι κατηγορίες θα περιμένουν να δουν με ποια σύνθεση ομάδων θα προχωρήσουν μέσα στην σεζόν. Η τελευταία ευκαιρία του Λεβαδειακού να παραμείνει στην Super League θα εκδικαστεί στις 5 Αυγούστου στην ΕΠΟ και μέχρι τότε όλες οι κατηγορίες θα περιμένουν να δουν με ποια σύνθεση ομάδων θα προχωρήσουν μέσα στην σεζόν.

Κατά της αθώωσης της Κέρκυρας από την Πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League προσέφυγε η ομάδα της Βοιωτίας και η τελική απόφαση θα παρθεί από την Επιτροπή εφέσων της ΕΠΟ.

Η καθυστέρηση της οριστικής απόφασης για την Κέρκυρα πηγαίνει πίσω την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, όπως και αυτή της Football League ώστε να μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πόσες ομάδες τελικά θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν στην δεύτερη κατηγορία. 

Η εκδίκαση της έφεσης για την απόφαση παραμονής της Κέρκυρας θα γίνει την Τετάρτη (5/8) και εκτός από την ομάδα του Λεβαδειακού που αναζητά την τελευταία του ελπίδα για να παραμείνει στην Super League. Παράλληλα θα εκδικαστεί και η προσφυγή του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Καρρά, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της Super League.

Και οι δύο πλευρές ζητούν την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της αποβολής από το πρωτάθλημα της Κέρκυρας μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2015 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep