Logo
Print this page

Έφεση για... αφαίρεση βαθμών

Η έφεση της Ερμιονίδας για να αφαιρεθούν βαθμοί από την Καλλιθέα θα συζητηθεί στις 29 Ιουλίου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Football League, που έγινε την περασμένη Τρίτη (21/7), επικυρώθηκε η βαθμολογία των play out για τις ομάδες που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις των δύο ομίλων, εκείνων δηλαδή που παρέμειναν στην κατηγορία μέσω των μπαράζ παραμονής. Η Ένωση Ερμιονίδας που υποβιβάστηκε βαθμολογικά, έκανε έφεση κατά της απόφασης του ΔΣ, ζητώντας να αφαιρεθούν δύο βαθμοί από την Καλλιθέα, που τερμάτισε 3η, εξαιτίας των οφειλών της στον τερματοφύλακα Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Η έφεση της ομάδας της Αργολίδας θα συζητηθεί στις 29 Ιουλίου, στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ A.E. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, με την οποία επικυρώθηκε η βαθμολογία των PLAY OUT περιόδου 2014-2015 για τον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015, και της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα συζητηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 και ώρα 16:00 ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λυμπερόπουλος τερμάτισε τη σεζόν στην Ερμιονίδα και στο παρελθόν πέρασε από την Καλλιθέα, με την οποία ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη για την εξασφάλιση των χρημάτων που του οφείλονταν. Η Ερμιονίδα ισοβάθμισε με την Καλλιθέα στα play out, αλλά η ομάδα του Ελ Πάσο λόγω καλύτερου συντελεστή άφησε 4η αυτή του Κρανιδίου.

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 16:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr